5 نوامبر 2019 بلدرچین, پرندگان, راه اندازی مزرعه, کبک, کبوتر, مرغ, مزرعه, مقالات آموزشی ۰ دیدگاه
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد انگل های پرندگان در سالن صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
انگلی است که باعث بیماری تنیازیس ندولار می شود.
درمان: قفس بلدرچین یک طبقه
باید با روش درمنی تنیاانفاندیبولی فرمیس یکسان باشد یا بصورت ترکیب با یک قاشق پودر ریشه انار استفاده شود.
این کرم بعضی اوقات تحت عنوان کوانتوتنیا اینفانیبولوم نامیده می شود.
درمان:
دادن ۳۰ دانه نمک سولفات منییمی به صورت محلول با آب گرمهمراه با ۳-۲ قاشق قندرون سقز و مقدار کمی از قاشق چای خوری دانه ی کدوتنبل پرنده را از دسته کرم های پهن رها می سازد.
این بیماری معمول انگلی است که معمولا در سکوم و روده کور یافت می شود.
درمان :
انجام فعالیت های بهداشتی و پاک سازی کردن محل نگهداری پرندگان از جمله موادی است که می توان انجام داد.
عامل بیماری اغلب تحت عنوان هتراکیس پرسیسیلیوم نامیده می شود که معمولا تحت عنون کرم حلقوی بزرگ نامیده می شود.
انگل بهزیر اسکیل پاها می رود و به خاطر اتصال قطعات دهانی اش ه بافت پا علت خارش می شود.
جوجه جوان آلوده به شپش را باید از بلقیه پرندگان دور کرد تا آن ها هم مبتلا به این بیماری نشوند ، معمولا این پرندگان بال های آویزان دارند و خود را می خارند.
یک بیماری قارچی است که توسط یک نوع قارچ در محوطه دهانی ایجاد می شود و برفک مانند است.
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
انگل پرندگان, انگل های پرندگان
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد پرنده های کمیاب در سالن صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
این پرنده یکی از زیبا ترین و کوچک ترین پرندگان زینتی می باشد ، زیستگاه آن کانادا و جزایر فالکلند است.
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد پرندگان آبزی صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
اگر میخواهید برای خود مزرعه راه بیندازید و نیاز به قفس های مرغ و یا قفس های کبک و قفس های قرقاول دارید میتوانید آن ها را از آشیونه با بهترین قیمت تهیه کنید .
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
انواع پرندگانی که در آب زندگی می کنند, پرندگان آبزی, پرندگانی که در آب زندگی می کنند
قفس مرغ سه طبقه سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد انواع نژاد شترمرغ صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
بیشتر در اطراف رود گینه یافت ی شوند و دارای گردنی به رنگ آبی هستند و به راحتی رام می شوند.
در جنوب صحرای آفریقا و در بخش های ساحل آج و تانزانیا و اتیوپی یافت می شوند که گردن این نوع قرمز است و از نوع ماسائی خود کمی بزرگتر است .
مهمترین محصول شتر مرغ پر های آن است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است ، از پر های این نوع پرنده برای تولید کلاه ، لباس و لوازم زینتی استفاده می گردد که قیمت بسیار بالای را به خود اختصاص می دهد ، پر شتر مرغ را هر ۸ ماه یکبار می چینند ، وزن کل پرهای یک شتر مرغ ۱۰ تا ۱۴ ماهه، حدود ۴۵ گرم و اندازه آنها بین ۱۰ تا ۱۵۰ سانتی متر است .
پر شتر مرغ ها از الکتریسیته به دور است و در کارخانه هایی که از برق بسیار زیادی استفاده می کنند ، می توان از آن استفاده کرد
از پر های شتر مرغ برای تزیین و ساخت علم در هیئت ها استفاده می گردد.
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
انواع نژاد شترمرغ, کاربرد پر شتر مرغ ها, کاربرد پر شترمرغ
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد انواع خروس صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
برای پرورش انواع مرغ و خانواده آن میتوانید با شماره تماس های کارشناسان ما تماس بگیرید ( قفس مرغ ، قفس بلدرچین ، قفس قرقاول )
یکی از پرندگان بومی شرق ایران و ساتان خراسان می باشد و از ویژگی های این خروس می توان به :
اشاره کرد.
یکی دیگر از نوع نژاد ، نژاد خروس اصفهانی می باشد که در حوالی شهر اصفهان زندگی می کنند که از ویژگی های این نوع خروس به بال و پر های سیاه ، وزن ۴٫۲ کیلو گرم و در سال حدود ۱۳۳ عدد تخم می گذارد و رنگ تخم مرغ ها از سفید به قهوه ای تغییر رنگ می دهد.
اصالتاً ژاپنی است و ظاهری قدرتمند و بزرگ دارد. ساق و پای این نوع خروس بسیار قوی و بزرگ است. سر این خروس نیز بزرگ و غبغب آن چین و چروک زیادی دارد. از لحاظ ویژگی های ظاهری، این خروس مشابه نژاد شامو می باشد.
اصالتاً آمریکایی است و استاندارد شده است. این خروس ها در مقایسه با سایر موارد جمع و جورتر و تقریبا گرد هستند. میزان پرهای این نوع خروس زیاد است و پوست آن زرد رنگ می باشد. خروس نژاد وایندوت در رنگ های مختلفی از جمله سفید، طلایی، نخودی و … وجود دارد که نوع سفید آن، شناخته شده تر است. از لحاظ تولید گوشت و تخم مرغ نیز این نژاد مناسب تر است و صرفه اقتصادی دارد.
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
12 نوامبر 2019 پرندگان, مقالات آموزشی ۰ دیدگاه
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد انواع نژاد کبک صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
کبک پرزیوالسکی
کبک برفی
کبک هندی
کبک کوهی
کبک بربری
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
انواع گونه های کبک, انواع نژاد کبک, انواع نژادهای کبک
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد انواع کبک صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
کبک سیسی
کبک پاقرمز
کبک شنی
کبک منقار بلند
کبک خاکستری
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز در این قسمت میخواهیم در مورد انواع نژاد بلدرچین صحبت بکنیم پس با ما همراه باشید .
برای پرورش انواع مرغ و خانواده آن میتوانید با شماره تماس های کارشناسان ما تماس بگیرید ( انواع قفس مرغ ،انواع قفس بلدرچین ، انواع قفس قرقاول )
این نوع از نژاد بومی کشور استرالیا می باشد و در سراسر کشور استرالیا و تاسمانی یافت می شود. دارای پر های قهوه ای سوخته همراه با خط هایی از پر های سفید در بدن خود می باشد و هم چنین در سینه این پرنده پره های سیاهی نیز وجود دارد ، طول این پرنده ۳۳ سانتی متر است و وزن آن بین ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم می باشد.
این نوع از نژاد بلدرچین در کشورهای هند، پاکستان، نپال، سری لانکا، بنگلادش، میانمار، تایلند و ویتنام به خوبی یافت می شود. آنها بیشتر در مناطق جنگلی و مرطوب یا در میان بوته زار ها زندگی می کنند و به دلیل عدم وجود شاهپر در آنها قادر به پرواز های طولانی نمی باشند و بیشتر مواقع راه می روند. جنس نر آنها دارای پر هایی سیاه در سینه خود می باشد و در بقیه موارد شبیه به بلدرچین معمولی می باشد، هم چنین جنس ماده بلدرچین بارانی بسیار شبیه به ماده بلدرچین معمولی می باشد که تشخیص آنها از هم مقداری مشکل است.
ین پرنده بومی کشور های استرالیا و تاسمانی می باشد. این نژاد از بلدرچین ها دارای پر های قهوه ای مات با ترکیبی از پر های کرمی و مشکی در بدن خود می باشد. و بر خلاف سایر بلدرچین ها دارای الگویی یکسان در سراسر بدن خود می باشد.
این نوع بلدرچین به شاه بلدرچین، دکمه ای معروف است ، این گونه بومی جنوب شرقی قاره آسیا و اقیانوسیه می باشد که خود شامل ۱۰ زیر گونه است. در بدن این پرنده انواع رنگ ها وجود دارد که برخی از آنها شامل: رنگ آبی، نقره ای، خرمایی مایل به قرمز، قهوه ای تیره و مشکی می باشد.
این پرنده بومی کشور های هند، نپال، بنگلادش، پاکستان و سری لانکا می باشد. در تصویر زیر یک جفت بلدرچین بوته ای جنگلی قرار داده شده است، همانطور که ملاحضه می فرمایید جنس نر دارای نوار هایی سفید قسمت سینه خود می باشد. طول این پرنده بین ۱۶ الی ۱۸ سانتی متر و وزن آن بین ۵۷ الی ۸۱ گرم است.
این پرنده بومی کشور هندوستان می باشد. و بسیار شبیه به بلدرچین بوته ای جنگلی می باشد، با این تفاوت که پرهای بدن این بلدرچین روشن تر از بلدرچین بوته ای حنگلی می باشد. طول این پرنده ۱۷ الی ۱۸ سانتی متر و وزنش بین ۶۴ الی ۸۵ گرم می باشد.
برای عضوت در اینستاگرام کلیک کنید
انواع بلدرچین, انواع نژاد بلدرچین, پرورش بلدرچین